onsdag 6 oktober 2010

vinterjacka

ja idag blir det shoppingrunda för mig o E... hoppas hoppas att jag kan hitta en vinterjacka... känns som det kommer gå fort nu till vintern så det är hög tid att ta itu med jackletandet....
sen blir det att köra E till mormor... han ska sova där i natt och busa med mormor imorgon när vi jobbar. tur att man har en underbar mamma som stäler upp när vi inte har någon dagisplats.... du är bäst mamma!!!

annars händer det inte så mycket just nu... svägerskan o familj var här en stund igår o hälsade på, trevligt... lite kaffe o massa bus för barnen... ena kusinen är en månad yngre än E så det är full fart :)

sen blev det en sväng till knalleland, hittade en present till E i 1 års present... köpte även paket till R:s minsta som också fyller år nu i november... skönt att ha några presenter avklarade... blir ju några stycken nu framöver... får köpa några då o då... ja just det, köpte även present till grannen E som fyller 2 år och ska ha barnkalas på fredag! mysigt, blir E:s första riktiga barnkalas!


ha en underbar dag där ute!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar