måndag 7 februari 2011

hemma igen..

nu var vi hemma igen efter veckohandling på maxi... en liten trött kille fick slängas i säng direkt när vi kom hem då han inte fick sova färdigt i bilen.... trött efter allt bus idag kan jag tänka mig :) fick besök av min svägerska i förmiddags o hennes 3 barn :) mycket bus för de små o kaffe till oss vuxna... tack för trevligt sällskap! hon fick också med sig lite kläder, hoppas att de blir bra! perfekt när man kan skicka vidare sina kläder till tacksamma människor! och att tillägga, tjäna sig en liten slant :)

är inte riktigt färdig med min garderob, ska gå igenom några boxar med strumpbyxor o badkläder, sen så är det färdigt! då går vi över på makens garderob o E:s lådor :) behövs rensas där också!


kan ju även tillägg att shit vad skönt det har varit att vara ledig i tre dagar nu! wiee!!! känns som det var välbehövt!

helgen har ju trots det rusat på i 110 som vanligt! i lördags var vi hos mamma på "lillajuls" middag... mmm gott att komma till dukat bord o bli ompysslade lite :) tack söta mamma för god middag!
på kvällen kom braiga grannarna upp på lite tacomys! god mat o trevligt sällskap! barnen busade o vi vuxna tjötade om allt mellan himmel o jord! kan det kanske tänkas bli gemensam semester i år?! hmm.... ja sen blev det ju melodifestivalen på tv också! TACK för en mycket trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar