lördag 25 december 2010

God Fortsättning!

Annandag jul... vart tog julhelgen vägen? har varit ledig i två dagar, har varit sååå skönt! bara rå om varandra o ha det mysigt... skulle jobbat på julafton men tog semester, tack bästa L för att du kunde jobba för mig! :) kände att jag ville vara med från morgon till kväll på E:s första jul där han ser att det faktiskt är något speciellt som händer!

vi har haft det så mysigt så, med massa massa paket o ännu mera mat o godis! nu får det nya livet börja efter nyår... :)

bilder kommer senare, måste gå igenom dom först ;)

julaftons morgon startade med att vi allihop sov till nio!!! oj! upp o sen öppna paket, var svårt att hålla E borta från alla paket som låg under granen, ja tomten hade faktiskt varit hos oss på natten när vi sov! till L:s stora förtjusning! tror att jag har dragit ut på tiden om jag säger att paketen var öppnade på fem röda! :D alla blev nöjda o glada iaf! M den störste killen blev supernöjd med sitt lego o lego star wars lexikonet han fick av tomten! sen såg vi knappt röken av honom... :)

vid ett körde vi hem de stora killarna o vi drog vidare till Dållebo för att fira hos R:s syster o hans släkt... massa god mat o en gran som knappt fick plats för alla klappar :) tomten kom efter mat o kalle anka... E var inte rädd för att gå fram till tomten o hämta paket, men när mamma o pappa ville ha ett kort på honom när han sitter i tomtens knä ville han inte vara med längre, blev inget lyckat kort om man säger så... lille killen... men när han kom till pappas famn igen så var allt ok igen, då sneglade han på tomten igen o skrattade... så nästa år kanske han vågar sitta i knäet....

efter paket öppning så packade vi ihop oss o åkte hemåt igen för julfirande nummer 4 i ordningen... med mor o mormor.... mysigt... lika mycket klappar nu... o gröt o godis!
allt som allt en mysig dag....


får fortsätta min "julberättelse" senare idag, nu blir det till att slänga i sig frukost o göra sig i ordning, snart är det dags för jobb o mellandagsrea!

ta det lugnt i reakaoset ni som har tänkt ge er ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar