måndag 8 november 2010

måndag igen..

hemskt vad veckorna rullar på fort, kanske för att jag börjat jobba igen?!

helgen har rullat på i 120 känns det som... fredag var R ledig o vi tog en tur till Knalleland o gick o kikade lite, inhandlade den sista julklappen till barnen, så nu är de äntligen klara! sedan vidare o hämtade de stora kidzen o vidare till R:s syster som fyllde det stora numret 30! grattis! det blev kalas med god mat o fika... sen hem o bara slappade i soffan :)
lördag jobbade jag heldag o på kvällen blev det lördagsmys i soffan...
söndag startade med att grannarna kom upp o tog en fika, supermysigt, sen slänga i sig lite mat o sen kom "gamla" vännen I och hans son N på besök, såå roligt att få till en fika nån gång ibland, blir tyvärr alltför sällan man hinner träffas, men skönt att veta att man finns där om det skulle vara något, han är en sån vän som man inte måste prata med varje dag, han finns där ändå.... såå skönt!
sedan åkte de stora kidzen till sin mamma o R, jag o E åkte till min mormor o hjälpte henne att sätta upp ny gardinstång o lite annat fix, och även där blev det fika :) så söndagen känns som en riktigt söt dag ;)


nu är det ny vecka med nya tag! ledig idag o jobb imorgon.... har inga planer för dagen än så länge... får väl bli lite fix här hemma.... börjart längta till jul nu... snart är det ju advent så man kan börja så smått att fixa lite julmys här hemma :)
och i veckan fyller vår lille kille 1 år... hjälp vad tiden går... <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar