tisdag 23 november 2010

brr....

burr vad kallt det är ute! stack ut nosen på balkongen men gick snabbt in igen... värst av allt när man är krasslig, att man MÅSTE ge sig ut i ovädret o köra bil... dels till apoteket då mannen "glömde" ;) detta igår... hehe... tror faktiskt att han glömde det, guldfisk som han är ;) vi är herr o fru guldfisk! <3
ja sen gör det inte saken bättre att vi måste lämna svärfars bil också, har lånat den några dagar då han varit på semester men idag kommer han hem o en vild chansning säger att han vill ha sin bil :) hihi... så då är det bara till att pälsa på sig o ge sig ut i burrvädret!


annars har det varit inskolning även idag, det gick visst lika bra idag, hade blivit lämnad i ca 50 minuter. hade blivit lite ledsen först men det gick över o sen hade det gått bra... imorgon är det min tur att köra inskolning... då ska E även få prova på att äta på dagis... och bli lämnad ca 2 timmar... spännande! vår lille kille! trött är han iaf efter några timmar på dagis, sover som en stock :)
känns iaf skönt att det funkar bra, snart är ju inskolningstiden över o det är hela dagar som gäller... :D och då är det ju även tillbaka till verkligheten för mig som gäller, hoppas förkylningen släppt tills dess, då startar julhandeln! åhh, ser faktiskt fram emot det samtidigt som man vet med sig att det blir långa tuffa dagar med lite vila o man är helt slut när man landar hemma på kvällen... men stämningen brukar trots detta vara på topp! härligt att man har så underbara kollegor som man har! NI ÄR BÄST!!!!!


under de här dagarna när man varit hemma o sjuk så får man ju lite gjort i pyssleriet :) har gjort lite mer julpyssel....

liten ängel i trä dekorerad med änglapapper, spets o lite bling, baksida...

framsida...

kylskåpsmagneter med julmotiv...

målad o stämplad träbit som jag tänkt att använda som dekoration på en bricka till advent tillsammans med ljus o lite annat plock..

vår nya dörrskylt med budskapet GOD JUL...

en annan dörrskylt som är gjord på beställning...



andra GOD JUL-skyltar...


som ni kanske förstår så har inspirationen spirat ordentligt, har fått lite extra tid att pyssla o fått gjort massor massor!!! väntar på att grannen P är så supersnäll o ska plocka ihop lite material så jag kan pyssla lite till... ibland är det bra med grannar som är snickare :) tack så mycket!!!


snart dags att få i oss lite mellanmål o ge oss ut i snön o de hala vägarna...

ut o lek i snön ni som kan!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar