fredag 19 november 2010

lilla hjärtat

då har inskolningen för E kört igång! fick ju en plats här hemma, puh! slapp vi allt krångel med hämtning när vi bara har en bil o dagis hade legat en mil bort... nu är det 800 meter till dagis, nära o bra! :) och dessutom har E turen att ha tryggheten i granntjejen E, dom går på samma avdelning nu o är såå söta mot varandra :) hihi...
idag var inskolning dag tre. och det gick lika bra som dag ett o två! såå skönt, bådar ju gott för framtiden att E verkar trivas o tycka att det är så roligt så han inte vill följa med hem... känns skönt, o personalen verkar superbra o trevlig! så det kommer nog bli jättebra!
dags igen på måndag med en lite längre stund o ev. kanske börja lämna en kortare stund...spännande! men då är det R som tar inskolning... får se hur det går... men det är ju sååå typiskt, märks att man träffar andra barn, för som ett brev på posten igårkväll kom min förkylning, gång 3 på raken... och i natt märkte jag att E hade lite svårt att komma till ro när han vaknade o tog nappen... och sen började nysningarna i morse och nu när vi kom hem från dagis så är skrutten jätteförkyld... men det är ju så, många snoriga barn på dagis o nya baciller ;) hoppas vi hinner kurera oss till måndag...

annars händer inte mycket! kan tipsa om massa nya fina kläder på vår modeavd på jobbet! stod hela arbetstiden igår o försökte få upp så mycket nytt som möjligt, hoppas att de har hunnit klart idag! mycket festkläder trillar in men även mysiga svepkoftor o för dom som gillar vinterns stora trend med sammet så har det kommit en del nytt!

ska försöka ta lite kort på min senaste shopping här i helgen, men även lite nytt pyssel....

imorgon blir det jobb o på söndag kalas för mellankillen som fyller 5 om en vecka :)


ja nästa helg är det första advent, mysigt värre, kan man äntligen börja plocka fram o få lite julmys här hemma... köpte en ny fin ljuskula på ica maxi igår.... blev helt förälskad i den när jag såg den i ett reklamblad o nu finns där här o väntar på att sättas upp... den får hedersplatsen i E:s rum... passar perfekt... lovar att bild kommer när den sitter uppe :)
nu är jag på jakt efter en godisskål, o jag vet precis hur den ska se ut, MEN det verkar inte lätt att få tag på en :( får leta leta leta o hoppas att jag till slut kan få tag på en... hoppas!


ha en fortsatt underbar fredag där ute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar