tisdag 21 september 2010

bvc

då var det dags igen efter ett låångt sommaruppehåll att bege sig till bvc med lille skrutten... ska bli så spännande att väga och mäta honom igen! märker ju på alla hans kläder att de börjar bli lite små nu, sådär lite lagom korta i ärmarna och precis lagom i benen... men jag återkommer senare när vi varit där.

vad ska man annars hitta på då? mannen i mitt liv kom hem en stund från jobbet och kände sig seg i kroppen, är väl en förkylning på gång kan jag tro. helt otroligt att vi har klarat så länge som vi gjort utan förkylning ändå, för det verkar ju som att var och varannan människa är förkylda nu... ja det hör väl hösten till?!


över till nåt helt annat. skulle verkligen vilja göra om här hemma och få lite höstmyskänsla. bytte gardiner och köpte lite nya blommor för nån vecka sen men det är dom där små detaljerna som saknas. är inte helt nöjd än... får väl kika runt lite och få lite inspiration och kika lite i butikerna. är helt inne på en viss färg men det verkar svårt att få tag på just den. och särskilt när jag vill ha den i en viss ton...

ja ja... återkommer som sagt... hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar