tisdag 21 september 2010

bvc forts....

så då var vi hemma igen... lille skruttas, han följer sin kurva som han ska. han hade vuxit 4 cm (men jag tror att det är mer) och han hade gått upp 1025 gram :) dom där grammen är viktiga! haha. nu sitter han här på golvet och leker och pratar för fullt :)

efter bvc tog vi en tur ut till gällstad. en sväng in på haglunds och köpte lite nya cult manschetter, åhh vill ha massor! så fina grejer i höstsortimentet!

sen in på lager 157... där kan man gå en stund :) hittade några toppar och linnen. köpte även regnvantar till lilleman. mycket bra pris! det vet man ju är en förbrukningsvara :) vantar har ju en tendens att försvinna och särskilt när barnen börjar på dagis.
 har redan varit ute på en låång shoppingtur förra veckan och inhandlade vinteroverall, regnställ, mössor, vantar, vinterjacka, kängor och skor till lillskrutten. nu är det bara att få tag på ett par allväderstövlar?! kallar man dom det fortfarande? verkar som att alla i butikerna i stan börjar på stl 22 och det är för stort, precis som att barnen inte ska kunna gå när dom är 10 månader. men det kan sskrutten här. ja iaf några steg så innan vintern kommer borde han kunna gå ordentligt.

ska åka en sväng till visko i veckan och kika om dom kan ha några, annars kanske jag själv kan hitta lite skor. behöver verkligen ha nya! förstår inte, fötter och kropp har blivit större sen skrutten kom ;) haha... det är det väl värt!? men det blir dyrt!

har faktiskt inte vågat prova vinterjackorna som hänger i garderoben än, men har en misstanke om att dom är för små och då blir det helt plötsligt väldigt jobbigt! dyrt och svårt.. vad ska man i så fall ha för modell? vill inte ha nåt ull-aktigt, det kliar för mycket och med våran härliga vinter så tycker jag det blir för varmt, ja om man bortser från vintern som var.... är det någon som har sett någon snygg jacka till ett bra pris eller kan tipsa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar