onsdag 18 juli 2012

tillbaka igen...

hemma igen efter en vecka i underbara varberg! vädret kunde ju varit bättre vilket även gäller här hemma... men vi har gjort det bästa av situationen... fått lite sol, busat, slappat, shoppat mm mm.... helt underbart att få komma iväg lite, desto skönare är det att komma hem igen... att bara få vara, ta dagen som den kommer UTAN alla måste som finns här hemma...

1,5 vecka semester kvar och nu börjar "paniken" komma krypandes att "vi måste" hinna göra det och det och DET! ja ja... får se vad vi hinner med.... idag har vi iaf en "hemmaslappardag" med inga måsten alls... vi har varit ute och gått en pw... guuud vad mycket jobbigare det är med en unge i vagnen än när man går själv... men det är bra träning! :) stolt att jag kommit igång igen... var lite motigt när man haft ett semesteruppehåll på en vecka.... men nu J-lar! det ska nedåt nedåt nedåt! jag SKA bli smal igen! :) skam den som ger sig :)

osminkad version av lilla mig :) i bakgrunden en skymt av köket i stugan...

busungen nummer ett! på språng ut för bus vid stugan!

kunde inte bli bättre omgivning...

bus på lekstugan i varberg...




imorgon blir det en tur till Allingsås.... åka tåget mellan Anten och Gräfsnäs... lillplutt ser fram emot att åka tåg! pratar om att åka tåget hela tiden.... sen får vi se vad semestern har att erbjuda.... vi njuter av att vara lediga iaf!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar